top of page
Banner_JB.png
jb-logo-wenngarn-symbol.png

Josephine Baker i Wenngarn

Kliv in till doften av nygräddade bullar, varma frallor och nybryggt kaffe. Här bakas allt man kan äta från grunden och med stora nypor av kärlek. Inga råvaror lämnas åt slumpen och styrs helt av säsong.

Josephine Baker Wenngarn
Kulturstallet 
19391 Sigtuna

Öppettider

Mån-Ons stängt
Tor- Sön 10-18

Sopplunch
Tors-sön 11.00-15.00

 

Mailadress:  info@josephinebaker.se

IMG-6298_edited.png

Historien om Josephine Baker

Drömmen om ett eget bageri fanns redan från början när Josephine omskolade sig från undersköterska till konditor. Efter 12 år och många erfarenheter rikare från att ha jobbat på Gateau, varit konditorchef på både Wienercafeet, NK Art Bakery och Hasselbacken.
När Josephine fick chansen att ta över Kulturstallet i Wenngarn, var det en självklarhet att tacka ja, då hon bott större delen av ungdomens år i Sigtuna.

Mat och finkonditori har alltid legat Josephine varmt om hjärtat och nu kan hon äntligen leva ut sina drömmar och erbjuda gästerna det där lilla extra. Franska bakverk blandas med det svenska klassiska både från bageriet och köket.

Det luktar nybakat över hela Wenngarn när stenugnarna går varma och Josephines team bjuder in med stor värme och välsmakande produkter. Även hundar är alltid välkomna - och titt som tätt dyker det även upp några ryttare på sina hästar. Oavsett om ni kommer långväga eller bara är ute på en promenad, med eller utan hund, välkomna in på en härlig kopp italienskt kaffe! Varför inte tillsammans med ett frasigt wienerbröd eller en smörgås gjord på stenugnsbakat bröd.

Varmt välkomna till Josephine Baker!

bottom of page